Kurczaka umyj, pokrój w cienkie paseczki i dopraw przyprawami (sól, pieprz, słodka papryka, czosnek). Podsmaż go na niewielkiej ilości oleju a następnie zdejmij mięso na talerzyk.
Cebulkę pokrój w kostkę a paprykę w paseczki. Warzywa podsmaż na patelni doprawiając przyprawami. Gdy warzywa lekko zmiękną dodaj do nich fasolę z puszki.
Tortillę połóż na lekko rozgrzanej patelni, posyp jej jedną część serem, następnie ułóż warstwę przygotowanego farszu i ponownie posyp wierzch serem. Zamknij tortillę i lekko przytrzymaj aby się przypiekła. Do przewrócenia tortilli na drugą stronę użyj talerza. Połóż go na tortillę, obróć patelnię do góry nogami - zsuwając tym samym tortillę z patelni. Połóż tortillę na patelni drugą stroną i lekko przypiecz.
Pokrój tortillę na części i delektuj się smakiem.
UWAGI
Ważne aby tortilla miała taką samą średnicę jak patelnia.